14.2.09

αϊ μπέρντ μάϊ φίνγκερς ον δε σαν

χθες στο κίνκι το βράδυ έπαιζε μουσική ένας ωραίος τύπος, ο οποίος αν δεν κάνω λάθος πρέπει να παίζει και στους βίκτορι κολάπς. όμορφος ήταν. όχι το στίλ μου βέβαια, αλλά όμορφος. το θέμα είναι οτι μου έφτιαξε το βράδυ. δεν ήταν ακριβώς η νύχτα μου χθές, ήμουν (παραήμουν) τσιτωμένος. και στο λάϊβ, ακόμα πιο τσιτωμένος. ίσως να φταίει και το ότι έκοψα τα μαλλιά μου. δεν ξέρω.


σε κάθε περίπτωση όμως, ο ξανθός αυτός όμορφος μου έφτιαξε το βράδυ. έπαιξε danielson που δεν είχα ακούσει ποτέ (και μου άρεσε), i zimbra(αγαπάω), lucifer sam(έρωτας), time of the season(χορεύω σαν εντεκάχρονος παραπληγικός), και μου έκανε τον εγκέφαλο πουρέ όταν έπαιξε i have known love από silver apples. πουρέ από ευφορία όμως. πόνος.


"
I have learned what truth denies.
I drank the teardrops from her eyes."

πόνος.

πόνος. πάρτι λάϊκ ιτς σίξτι νάϊν. αν είναι δυνατόν να υπήρξε αυτή η μπάντα τότε. έλεγα στον στάμκο ότι θα έσκαγε ο τύπος με τις γεννήτριες και θα άρχιζε να τραγουδάει από πάνω σαν να μην συμβαίνει τίποτα και φαντάζομαι το κοινό να τρέχει τρομαγμένο. αλλά μάλλον εκεί είναι όλη η φάση. να μην συμβαίνει τίποτα. τα silver apples lp, στα αυτιά μου είναι δε ρίαλ ρίαλ σιτ. παθαίνω παράκρουση. πίο πολύ στη σκέψη βέβαια, παρά στο άκουσμα. όχι ότι δεν ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι μου σε 3 δευτερόλεπτα όταν τους ακούω, απλά κονσεπτικά μου φαίνεται απλησίαστό. χμμμ. έλεγα στον στάμκο ότι στον δεύτερο δίσκο βγάλαν για εξώφυλλο φωτογραφία μέσα σε διαστημόπλοιο, και μέσα τραγουδούσανε για τους έρωτες και τα όλα τα φλαουερ παουερίστικα και πάλι σκεφτόμουν το πόσο σοκ μπορεί να ήταν για κάποιον τότε. διαστημόπλοιο? τι παιδιά μπορεί να ήταν αυτά?!
(τελικά ήταν αεροπλάνο και είμαι βλάκας)

όταν γύρισα σπίτι στις 5, είχα τρείς επιλογές. το doldrums που το αγόρασα χθές μόλις από το βάϊνιλ, το sign o' the times που το ακούω κάθε βράδυ τις τελευταίες βδόμαδες, και το contact των silver apples. έβαλα το i have known love, και με πήρε ο ύπνος, και θα ήθελα πολύ να άρχιζα να κλαίω ενώ κοιμόμουν.

ξύπνησα πριν απο λίγο και έπλυνα πιάτα. ακούς?

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/2/09 16:01

    ki ego pou eimai allos ap ton proigoumeno

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κι εγώ που είμαι εγώ, λέω ότι δεν πειράζει, θα μεγαλώσουν τα μαλλάκια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/2/09 11:27

    apo osa eipe esi auto kratises?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν ρωτάς εμένα, ναι, θέλησα να σχολιάσω
    γιατί δεν τους ξέρω όλους αυτούς τους κουλ μουσικούς που αναφέρει όλη την ώρα
    αλλά ξέρω ότι έχει ωραία μαλλάκια
    καλύτερα να μιλάμε για αυτά που ξέρουμε, σωστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/4/09 02:28

    akouo polli prosektika omologo..................
    eisai edo ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή