13.12.09

χεχε

μου φαινόταν πάντα χαζό το "σκόρπιες σκέψεις" σαν εισαγωγή πριν να αρχίζω να διαβάζω κάτι. ακόμα μου φαίνεται.

αντιθέτως, όσο χαζή μου φαινόταν η τάϊμς νιού ρόμαν, τόσο έχω αρχίσει να την συμπαθώ. ίσως να χαζεύω εγώ. μαζί και οι σκέψεις μου.

--
κατα τ'άλλα
--

αγάπησα παράφορα τους jj τις τελευταίες 3 ώρες που ακούω τον δίσκο τους στο ριπίτ. μου αρέσει η φωνή αυτής της σουηδέζας και μου αρέσει αυτό το κόρνι πράγμα που ακούω ώρες ώρες. πιστεύω ότι ο μοσχάς (με την μουσική του εννοείται, δεν θέλω να δοκιμάσω κάτι άλλο) μπορεί να μου το μεταδώσει αυτό το συναίσθημα που νιώθω όταν ακούω jj: ζεστασιά, οικειότητα, και όμορφες στιγμές με τους φίλους μου. κι ας είμαι και μόνος.

--
επίσης
--

ανυπομονώ να έρθει η στιγμή να πάω στην βέροια για τα χριστούγεννα. βέβαια όσο πλησιάζει η ώρα, τόσο λιγότερο χαίρομαι, αλλά έτσι είναι συνήθως. όποτε φτάνω τόσο κοντά στις γιορτές, αρχίζει το οβερλάπ με το συναίσθημα που έχω μετά τις γιορτές, και νιώθω λίγο περίεργα.

εξηγείται πολύ απλά αυτό.

σκέφτομαι την βέροια τα χριστούγεννα και μελαγχολώ περίπου ένα μήνα πριν (περίπου 20 νοεμβρίου), οπότε τώρα που είναι ήδη σχεδόν μέσα δεκεμβρίου είναι πολύ λογικό να σκέφτομαι τα μέσα γενάρη.

ψυχαναγκασμός δεν λέγεται αυτό?


πωπω, περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός πιά. και λίγα πράγματα μένουν ίδια.

τα όμορφα βιβλία, οι καλοί δίσκοι, και ο γούντι άλεν.

και τα κλισέ.

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/12/09 00:23

    σαμιαμίδι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα όμορφα βιβλία, οι καλοί δίσκοι,ο γούντι άλεν,ο θάνατος και ο λογαριασμός της ΔΕΗ.Α.Και αυτοί που ακούνε ακόμα μπαντς λαικ μοντλει κρου.

    καλημέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το.ντιτζιντιλεη.δε.γινεται.να.ειναι.τοσο.καυλα.

    γιατι.τοσο.καιρο.μας.ειχατε.χωρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με το εξώφυλλο του μεριγουέδερ, τις αναμνήσεις που από την κομοτηνή και την ξάνθη και τον θάνατο πιστεύω οτι η βδομάδα μου ξεκινάει τέλεια.

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εμ πανπαν, είδες? τοσο φτηνό και τόσο αληθινο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ασε εχω μεινει μαλακας, με μικροφωνο κρεμασμενο εξω απ το παραθυρο και το ντιλεη στο mode 3 νομιζω μπορω να παιζω μεχρι να πεσω κατω ξερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. boy oh boy.μας πιασαν στα πρασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πριν κοιμηθώ.
    Όταν έρθεις ξανά σέρρες για λαιβ θα σου μιλήσω.Την προηγούμενη φορά ψιλοκώλωσα γουιθ αουτ ριζον.Η μάλλον ξέρω.Μπορείς να πάρεις σειρά απο τους Μουσικοπατέρες?Κράζουν τον Βούλγαρη αλλα όταν παίζει λαιβ με φελιζολ ερχονται.Και γυρνάνε την κεφάλα να σε δουν να τραγουδάς "Πυροβολισμός στο πρόσωπο".μπλιαχ θέλω να ξεράσω στα άδεια τους κρανία.

    α α α α α α α α α

    Σε κάποιο ποστ έχεις τις τοπ 20 ταινίες.Ξέχασες το Bananas.

    Σορρυ μειτ αλλά μου κάθονται στον λάρυγγα όλοι τους.

    ζούμε σε τέτοια εποχή άραγε?

    http://www.youtube.com/watch?v=MUa4YvknWuM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και τα εξωφυλλα απο τα βιβλια και ο λεκκες απο καφε στη σελιδα 126

    ΑπάντησηΔιαγραφή