23.2.09

αι τζαστ κεντ γκετ ιτ

έχω να δω καλή ταινία μήνες ολόκληρους. μόλις είδα το ρέστλερ και ήταν πιό μέτριο και από τον θάνατο.

9 σχόλια:

  1. εμείς βλέπουμε όσκαρ σπίτι μου
    αν μας έρθει κάποια καλή ιδέα για ταινιάκι θα σου πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/2/09 10:54

    des to gran torino tou megistou clint eastwood...
    gia na mi sou pw to let the right one in giati malon to exeis deis...
    i ti treli splatteria me noima omws inside(milame gia poly aima...tha koitiesai na deis an exeis kopei ki esy pouthena...lol)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. einai gamw tis tainies giati exei ta arxidia na vazei sountrack sthn pio shmantikh skhnh ( thn wra pou o mickey anoigei thn kourtina gia na paiksei ton teleutaio tou agwna) to sweet child twn guns n roses ena apo ta pio omorfa kommatia ever ( exoun vgalei to patience pou einai kalytero).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γκιζ, λόγω του χιπχοπ παρελθόντος σου, απενοχοποιείσαι αν δηλώσεις ότι γουστάρεις g'n'r. για όλους τους υπόλοιπους δεν είναι έτσι. και παραδέξου ότι το τρακ είναι γλοιώδες. και απορώ πως μπορείς να το ακούς ακόμα. σε κάθε περίπτωση, το μόνο που αξίζει είναι η ομιλία του μικι ρουρκ στα σπίριτ αγουόρντς που γάμησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μελ, δεν ζούμε σε νουβέλ βαγκ χρόνια σε καμία περίπτωση. Εγώ πλέον περιμένω τους δύο αγαπημένους μου Φον Τρίερ και Χάνεκε (2009 ή 2010). Από εκεί και πέρα, κατεβαίνεις πολλά επίπεδα, κάνεις πολλές παραδοχές κλπ. Οπότε...

    Ρέστλερ, λετ δε ράιτ ουάν ιν και μπασίρ τα χέζω με άνεση. Δες το σλάμντογκ μιλιονέαρ, που είναι μεν με τα δυτικά πρότυπα γυρισμένο, αλλά ας πούμε ότι στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μελ, δεν σε πετυχαίνω στο gmail, οπότε άρπα κι άλλο πάμπλικ σχόλιο:
    Ανακαλώ, δεν χέζω ρέστλερ (τουλάχιστον όχι με άνεση) και σε καμία περίπτωση δεν είναι σαν την φόλα "άσε το κακό να μπει" (άλλος ένας μεταφραστικός θρίαμβος των ελλήνων).
    Είναι της ηλικίας σου να ψάχνεις ακόμα τη φόρμα κι όχι το περιεχόμενο. Και σε ό,τι λαμβάνεις, αλλά και σε ό,τι εκπέμπεις.

    Απόψε μπορεί να έρθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή