16.12.10

χιόνια

κατάλαβα ότι δεν μου αρέσει το χιόνι, μου φαίνεται αρκετά βαρετό. μου αρέσει μόνο το πουτσόκρυο και οι βροχές, και η δροσιά και οι βροχές και το καβλόκρυο και γενικά ότι έχει να κάνει με πράγματα που όσο πιο πολύ είναι το κρύο τόσο μικραίνουν.

με το χιόνι, δεν θέλω να κουνηθώ από το σπίτι, οπότε το πιό πιθανό είναι να είμαι πάνω από το 404 όλη την μέρα. τώρα που κούμπωσα και το microkorg επάνω και μπορώ να παίζω και samples από άλλα banks χωρίς προσπάθεια νιώθω πραγματικά εξαιρετικά. θα κάτσω σπίτι μέχρι να πέσει βροχή που θα λιώσει το χιόνι.

ε να, αυτό είναι το ωραίο. η σιχασιά στους δρόμους όταν βρέχει μετά από χιόνι και οι θειάτσες γκρινιάζουν γιατί γεμίζουν λάσπες τα παντελόνια τους. αλλά το κακό από την άλλη είναι οι διπλές και τριπλές ομπρέλες κάτω από τα υπόστεγα στον δρόμο. ΑΦΟΥ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΕΧΕΙΣ ΟΜΠΡΕΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΑΧΕΙ Η ΟΜΠΡΕΛΑ ΣΟΥ?? ΠΟΣΑ ΜΑΤΙΑ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΩΡΗ ΘΕΙΕΓΚΑ??

(ο τόνος στο ε)

θα μπορούσα να σκοτώσω άνθρωπο, μάλλον μόνο για αυτό θα σκότωνα. επίσης θα σκότωνα όποιον με έβαζε να ακούσω arcade fire για πάνω από ένα τραγούδι (μόνο το πρώτο από το funeral μπορώ να ακούσω, ούτε ένα παραπάνω, ούτε μισό δευτερόλεπτο παραπάνω, με το που μπαίνει το επόμενο τραγούδι που είναι σαν πιξ λαξ παθαίνω καρδιακή προσβολή)

αλλά και αυτό είναι μία άλλη ιστορία μάλλον.

γαμώ τις θειές με τις ομπρέλες άρα.

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/12/10 18:42

    pix lax grafontai me ypsilon (πυξ=κλοτσιά), όχι πηξ. ωστόσο το pixtos γράφεται με ήτα (πηχτό χιόνι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/12/10 21:45

    το πυχτος στη βεροια γραφεται με υ οταν αναφερεται στη μαλακια που σε δερνει. και το μαλλακας γραφεται με δυο λ οταν θελεις να τονισεις ποσο μεγαλος ειναι καποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε παιδια ρε παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δλδ απλα ενα midi keyboard το microkorg? δεν εχεις μπει ουτε μια φορα στον πειρασμο να φτιαξεις ενα pad με αργο attack και αεναο release και ενα μικρο ξεκουρδισμα μεταξυ των δυο oscillators κι ενα αχρονο lfo και να υπαρχει καπου εκει μακρυα; ποσο ομορφο πραγμα το reverb ρε μελ, ειδικα πριν απο delay ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πανπαν θα ηθελα πιο πολυ απο όλα να ειμαι στο λαιβ σου! να τα δω ολα οπως πρεπει :)

    ειναι καβλα το micro όντως, και οτι μαλακια θες μια χαρα την κανεις. πραγματικα, ότι ήχο θελεις. απλά βόλεψε λίγο και αυτό τωρα, μάλλον επειδη δεν ειχα ασχοληθει ποτε με μιντι, γιαυτο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι λογικο.
    αλλα ρε τιτανα απο τι δεξαμενη τραβας που δε σου φτανουν ταυτοχρονα τα 12 pads?
    εγω χωρις να το χω ψαξει πολυ το sp (μονο για καποια προηχογραφημενα για τα live - και στο στρατο) το πολυ 3 pads τη φορα, καθυστερημενος. εννοω σε καθε take.
    παντως τωρα που σιγα σιγα βρισκω που παταω, θα χω 3 σαμπλερ στη σκηνη, το sp 404, το korg μου κι ενας φιλος μου που με βοηθαει το sp 202! σοκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 202: πιο ρίαλ πεθαίνεις :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/12/10 14:41

    μελ, πρόδωσες το αληθινό 6 stereo max;
    Μήπως θες και usb στο 404;
    Φλώρε.

    με αγάπη, κάρπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/12/10 19:41

    ποσο μα ποσο συμφωνω και για arcade fire και για τις θειες με τις ομπρελες (προχθες αριστοτελους εβρεχε και μου ερχοταν ολες κατω απο τα υποστεγα χωρις να κλεισουν τις ομπρελες ωσπου μια με χτυπησε στο κεφαλι με την ακρη της...τα ζωα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή