9.3.10

κι άλλα συμπεράσματα

-άκουσα το christmas steps των mogwai, σε παράξενη φάση, μετά από 12 χρόνια σχεδόν, και μου τα έσκασε ανήκουστα. πωπω. αδιανόητο τραγούδι.

-είδα το a single man, με το άρρωστο production design, και μετά διάβασα ότι το έκαναν οι ίδιοι που δουλεύουν και για το madmen. δεν ήταν άσχημη ταινία, απλά σκέφτηκα τι κρίμα είναι που μετά από την τελευταία απογοήτευση του wong kar wai, όλοι νιώθουν ότι μπορούν να το κάνουν και αυτοί. αλλά δεν μπορούν

-συνεχίζω με χαρά να ακούω joanna newsom (βέβαια τρόμαξα όταν την είδα να τραγουδάει, έτοιμη να πάθει εγκεφαλικό ήταν) και εννοείται την δισκάρα του gonjasufi. σκέφτομαι οτι αναδρομικά θα μπορούσε να ήταν δίσκος του 2009, ή μάλλον ο καλύτερος δίσκος του 2009, φτάνει να ξέραμε ότι εκείνα τα teasers του gaslamp killer που ακούγαμε, θα γίνουν ο δίσκος του gonja. τρελή φάση. σε κάνει να αναθεωρείς τι πιστεύεις ότι αξίζει και τί όχι.

-κατάλαβα ότι η μισή ζωή μου είναι πράγματα που μένουν στην μέση. (pun intended)

7 σχόλια:

  1. ο gonjasufi πρέπει να είναι θεούλης, ίσως πρώτη φορά ακούω μουσική τόσο ρίαλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Re mel, pes mou st' alitheia giati apo xtes pou akousa to -A sufi and a killer' exw pathei friki. Den exeis faei ta skata sou m' auto to pragma????????????????? Nomizw tha ksekinisw xapia... afou prwta katevw se poreia me panw 'o Gaslmap Killer kai o Conjasufi einai oi theoi toy sympantos'!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι τεράστια δισκάρα ο γκοντζα γκάις, πολλά σκατά τρώω τόσες μέρες μετά. και το θέμα ειναι οτι το ακους και λες, πωπω, ποσα αρχίδια θέλει για να το κανεις αυτό? σε κάθε περίπτωση,θέμη το μπλογκ σας είναι τέλειο ρε φίλε, άπειρη καλή μουσική εκει μέσα!!! καιγομαι με τις ωρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/3/10 23:44

    περιμένουμε να ακούσεις το νέο caribou και μετά να μας περιγράψεις πώς και πόσο έχυσες

    http://www.mediafire.com/?dmmznujmmmd

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το έχω ακούσει περίπου 37 φορές από προχθές. στην αρχή πίστευα ότι θα πάθω εγκεφαλικό. μετά η καρδιά μου δεν χτυπούσε. τέλος, ένιωσα τα χέρια μου να μουδιάζουν και τα μάτια μου έκλειναν. μετά ξύπνησα και άκουσα το jamelia περίπου 12 φορές στο ριπίτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/3/10 09:45

    thanks (ήμουν σίγουρος).

    μακαρι να ημουν φιλος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. thanx Larry, eimoun sigouros oti mporw na vasistw epanw sou... eisai o vraxos tis apopsis! (oti ki an simainei auto)
    thanx kai gia ta peri blog (eida einai kai apenanti sta eksexonta blogs!). O Valadis kanei oli ti vromodouleia, egw apla syneisferw...ypoxthonia :)
    Otran me to kalo ksanaperaseis apo Volo tha se paw kai se ypergamato bar pou paizei kyriws prog-rock.

    ΑπάντησηΔιαγραφή