30.9.09

εμ?

είναι τόσα πολλά αυτά που έχω να κάνω αυτές τις μέρες που ακούω το κεφάλι μου να κάνει κρακ κάθε πέντε λεπτά. το πρόβλημα είναι ότι έχω ξεσυνηθίσει. επίσης κοιτούσα σήμερα κάτι βίντεο της σατσίκο εμ και ήθελα να ουρλιάξω από έκσταση, τόσο γαμάτη μου φαίνεται. πωπω. σοκ σοκ σοκ σοκ. έψαχνα 50 ώρες στο ίντερνετ να βρω με ποιό σαμπλερ έπαιζε, πριν να το γυρίσει στις κονσόλες. πωπω. τι παλικάρι.

αμέσως μετά θυμήθηκα ότι όταν είχα ακούσει αυτόν τον δίσκο, τότε ήταν ακριβώς η στιγμή που άλλαξε η ζωή μου. πριν από τον άλμπερτ άϊλερ και την άλις κολτρέϊν και όλα.

μερικές φορές νιώθω ότι θα ήθελα να ήμουν ο πιό πειραματικός τύπος στον κόσμο. αλλά είμαι φλώρος.

διχοτόμηση.

και φλώρος και καθυστερημένος.

2 σχόλια:

  1. Γεια χαρά. Είμαστε από τον www.tripradio.gr (ίσως να σου ανέφερε κάτι ο ConstantDice) και θα θέλαμε να έρθουμε σε επαφή μαζί σου για να συζητήσουμε κάτι που έχουμε στο μυαλό μας και θα μπορούσε να αφορά και εσένα.

    Αν έχεις την καλοσύνη στείλε μας ένα mail στο tripeditor@yahoo.com για να δούμε πως μπορούμε να συνεννοηθούμε πιο άνετα και άμεσα. Φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κάποιο από τα στοιχεία που σου έχει δώσει ο Κωνσταντής, αν στα έχει δώσει βέβαια...

    Ευχαριστούμε για την προσοχή

    μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντουλας30/9/09 13:45

    Banaot,
    Πειμενω το mail σου στο st_iliadis@hotmail.com.
    Αν εχεις msn κανε με add. Τα άλλα (facebook, myspace)δεν τα ξερω ειναι του διαολ'.
    Παιζει να ερθω τελη Νοεμβρη Βαρκελώνη. Να κανονισουμε κανα καφε :-)

    Ευαγγελος Παντουλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή