26.12.08

am i really all the things that are outside of me?

σκατά σκατά σκατά σκατά σκατά!

είναι ότι καλύτερο, γαμώτο, είναι ότι καλύτερο.

το άκουσα χθες, ξημερώματα, στις 6, δεν με έπαιρνε ο ύπνος από το σόκ. δεν είναι αλήθεια το πόσο δουλειά μπορεί να έχει εκει μέσα, ο κάθε ήχος χαιδεύει το αυτάκι σου, σαν να σε τυλίξανε με χιλιάδες κουβέρτες και να σε κρεμάσανε από το μπαλκόνι του 89ου ορόφου και να κοιτάς το άπειρο και τα δάση και τα βουνά και να είσαι στο σπίτι και να λείπεις συγχρόνως και να τρώς σοκολάτες και καραμέλες και να τα βράζεις όλα αυτά μαζί και πριν να λιώσεις να βουτάς μέσα και να μην βγαίνεις, και να ανοίγουν πόρτες και να μπαίνεις μέσα και να μην θέλεις να βγεις, και οι φωνές να σου τραγουδάνε δίπλα και να είναι απόκοσμες. είναι χορευτικό γαμώτο, είναι χορευτικό, ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ? είναι 150 χρόνια μπροστά από οτιδήποτε κυκλοφορεί αυτές τις μέρες, είναι απο τις λίγες φορές που ακούω κάτι και προσπαθώ να καταλάβω τι είναι αυτό που ακούγεται, να καταλάβω τα όργανα, να καταλάβω που είναι η φωνούλα, τι είναι κιθάρα και τι είναι σινθ και τι είναι εφε και τι όχι, είναι απίστευτο, είναι απίστευτο, δεν είναι το οκ κομπιούτερ του 2000, είναι τουλάχιστον 67 δισεκατομμύρια φορές ανώτερο, είναι μεγάλη μουσική, είναι τεράστια μουσική, μακριά από τις αηδίες που είναι εξώφυλλα στο νμε και στις πίπες. είναι το πιο γαμημένα ινοβέιτιβ πράγμα που παίζει αυτήν την στιγμή εκεί εξώ. και το μουρλό είναι ότι το ακούς και κάνει την καρδιά σου να λιώνει σε κάθε στιγμούλα, κάθε φωνίτσα και κάθε μελωδία είναι η πιό όμορφη του κόσμου. και όμως, είναι πιο ινοβέιτιβ από όλη την πο τράκς, και από όλους τους γκανγκ γκανγκ ντανς αυτού του κόσμου.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙΣ?

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/12/08 17:50

    Ακούς ακούς ακούς μέχρι να πονέσει το μυαλό σου, μέχρι να μην καταλαβαίνεις τι ακούς γιατί το άκουσες τόσο καλά, το έμαθες, το συνήθισες και σου φαίνεται άγνωστο.Όπως όταν γράφεις μια λέξη εκατοντάδες φορές και κάποια στιγμή νομίζεις πως τη γράφεις λάθος, όπως όταν περπατάς σε ένα δρόμο συνέχεια για πάντα, ξανά και ξανά μέχρι που βλέπεις κάτι και ακούς ένα κλιτς στο μυαλό σου. Πως σου είχε διαφύγει αυτό το μικρο χερουλάκι, στο μπαλκόνι του διαμερίσματος στον δεύτερο όροφο στην πολυκατοικία με το νούμερο 7;
    Όταν η επανάληψη σε έχει φέρει σε αυτό το σημείο χωρίς επιστροφή, θυμάσαι ότι ζήλευες αυτό που άκουγες την πρώτη στιγμή που έπεσε στα χέρια σου, φθονούσες αυτόν που σχεδίασε αυτό το χερούλι τη στιγμή που σου άλλαζε από τα συκώτια ότι θεωρούσες δεδομένο και αυτονόητο θλιβερό δρόμο,ήθελες να εξαφανιστεί από τα λεξικά η λέξη που τώρα πια σου είναι τόσο γνώριμα άγνωστη, τότε πιάνεις το μικρόφωνο γιατί όλες αυτές οι πληροφορίες βάλτωσαν μέσα σου και άρχισε να βρωμάει η δική σου ανάγκη να τους φτάσεις και να τους περάσεις, έστω και στο πιο τρελό σου όνειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/1/09 02:49

    and that is what i call a healthy relationship

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/2/09 15:24

    WWW.ARELIS.GR\
    ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΡΩΤΟΝΟΜΙΚΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΤΟΛΜΗΡΕΣ
    ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή