8.4.11

μόνο σέβεντις άρα

κάθε χρόνο, όταν μπαίνει ο απρίλιος και αρχίζω να σκέφτομαι την άνοιξη, κάθε χρόνο, από το 1996 και εκείνο το cd στο ΖΟΟ, ξαναερωτεύομαι το winter wine των caravan, που όταν αραδιάζω τα αγαπημένα μου τραγούδια πάντα το ξεχνάω, αλλά κάθε φορά που έρχεται η ώρα και βγαίνω να περπατήσω στην βέροια, ή όπου είμαι, και αφήνω το μπουφαν στην ντουλάπα, πάντα το θυμάμαι, και πάντα συγκλονίζομαι με την αδιανόητη ομορφιά του. παρόλο που μιλάει για χειμώνα, πάντα οι παιδικές συνδέσεις είναι εκεί, περπατώντας και πάλι με το γουοκμαν, πάνω κάτω την μητροπόλεως, μόνος και μόνος και μόνος.

ίσως γι'αυτό να μου αρέσει τόσο πολύ ο δίσκος των fleet foxes ο καινούριος, γιατί κάπως, χωρίς να καταλάβω γιατί, μου φέρνει στο μυαλό λίγο canterbury, και λίγο από την ανοιξιάτικη ευτυχία των early 70s.

για την ώρα έχει όμως μόνο in the land of grey and pink.

2 σχόλια:

  1. Ωραιοι οι fleet foxes, του χθες, του προχθες, και του σημερα. Με γνωμονα αυτα τα 70's, δινω ενα λινκ ενος Εγγλεζου ψυχεδελικου τροβαδουρου, ετυχε να τον γνωρισω Θεσσαλονικη οταν επαιξε ντουετο με την μικρη του Χριστινα, επισης κυκλοφορουσε ενα φεγγαρι στην παραλια ως busker. Ελπιζω να τα βρεις εστω και λιγο ενδιαφεροντα. :-)

    Η λαιδη λοιπον :
    http://www.myspace.com/562035507/music/songs/I-PUT-A-SPELL-ON-YOU-Scream-Cover-mp3-79756061 (εχει και αλλα)

    και ο αλητης:
    http://www.myspace.com/lostcatonthemoon
    (μαστ τα "red drum" & "cocaine on the table")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/4/11 20:39

    και βιντεακι με τον τζος σολο. (εξηγει οτι φτιαχνει επιτοπου το πατερν ρυθμ και τζαμαρει απο πανω τραγουδωντας)

    http://www.youtube.com/watch?v=ARuh_UA4Q0o

    ΑπάντησηΔιαγραφή