είμαι μέσα στο σπίτι από την πέμπτη, δεν έχω βγει έξω παρά ελάχιστα, το πολύ 4 ώρες. δεν είναι άσχημα, ούτε καν, μάλλον τέλεια, έχει βγει δουλειά, μάλλον και τα εξώφυλλα, αλλά μου λείπει ο μπόρχες.
Ο Μπόρχες ειναι τα πάντα.Είναι η ίδια του η Βιβλιοθήκη.Όπως πολύ εύστοχα έχει παρατηρήσει ο Καλβίνο ο Μπόρχες είναι "ιδέες,ιδέες,ιδέες...".Το μόνο κακό με τον Μπόρχες,για μας που τον έχουμε διαβάσει,είναι οτι δε μπορούμε πλέον να τον διαβάσουμε για πρώτη φορά. Σταύρος
Τα πεζά όλα,απ'τα δοκιμια τα περισσότερα,ποιήματα λιγότερα-ας είναι καλά ο Κυριακίδης-.Αυτό που θέλω να πω ειναι οτι όταν ξεκινάς να διαβάσεις κάποιον για πρώτη φορά είσαι σχετικά ήρεμος με φυσιολογικους παλμούς και αδιάφορο εγκεφαλογράφημα.Οταν διαβάσεις Μπόρχες όμως ενεργοποιείται ενα ιδιαίτερο σύστημα συναγερμού,που σε τραβάει έξω απο το σώμα σου σε βάζει δίπλα Του και σου δείχνει πόσο μικρός μπορεί να είσαι. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι διάβαζα το Αλεφ ένα καλοκαίρι του 2000.Επόμενο διήγημα ήταν τυχαία το "σπίτι του Αστεριου".Ήταν μεσημέρι και θα διάβαζα όσο μπορούσα.Μόλις το διάβασα όμως έκλεισα το βιβλίο και άρχισα να κρυώνω.
Ο Μπόρχες ειναι τα πάντα.Είναι η ίδια του η Βιβλιοθήκη.Όπως πολύ εύστοχα έχει παρατηρήσει ο Καλβίνο ο Μπόρχες είναι "ιδέες,ιδέες,ιδέες...".Το μόνο κακό με τον Μπόρχες,για μας που τον έχουμε διαβάσει,είναι οτι δε μπορούμε πλέον να τον διαβάσουμε για πρώτη φορά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣταύρος
και τα πεζά και τα δοκίμια και τα ποιήματα σταύρο?
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα πεζά όλα,απ'τα δοκιμια τα περισσότερα,ποιήματα λιγότερα-ας είναι καλά ο Κυριακίδης-.Αυτό που θέλω να πω ειναι οτι όταν ξεκινάς να διαβάσεις κάποιον για πρώτη φορά είσαι σχετικά ήρεμος με φυσιολογικους παλμούς και αδιάφορο εγκεφαλογράφημα.Οταν διαβάσεις Μπόρχες όμως ενεργοποιείται ενα ιδιαίτερο σύστημα συναγερμού,που σε τραβάει έξω απο το σώμα σου σε βάζει δίπλα Του και σου δείχνει πόσο μικρός μπορεί να είσαι.
ΑπάντησηΔιαγραφήΘυμάμαι χαρακτηριστικά ότι διάβαζα το Αλεφ ένα καλοκαίρι του 2000.Επόμενο διήγημα ήταν τυχαία το "σπίτι του Αστεριου".Ήταν μεσημέρι και θα διάβαζα όσο μπορούσα.Μόλις το διάβασα όμως έκλεισα το βιβλίο και άρχισα να κρυώνω.
ΑπάντησηΔιαγραφήThank you, your article is very good
viagra asli
jual viagra
toko viagra
toko viagra asli
jual viagra asli
viagra jakarta
viagra asli jakarta
toko viagra jakarta
jual viagra jakarta
agen viagra jakarta
agen viagra
cialis asli
cialis jakarta
cialis asli jakarta
titan gel asli
titan gel jakarta
titan gel asli jakarta
viagra cod jakarta
obat viagra jakarta
obat viagra asli
viagra usa
viagra original
obat viagra
obat kuat viagra
jual cialis
toko cialis
obat cialis
obat cialis asli
obat kuat cialis
obat cialis jakarta
toko cialis jakarta
jual cialis jakarta
agen cialis jakarta
toko titan gel
jual titan gel
vitamale asli
permen soloco asli
maxman asli
hammer of thor
vimax asli
viagra
titan gel
hammer of thor asli